Додатоци за Вордпрес

Advertisements

2 Responses to “WP Plugins”


 1. 1 spiritfly Март 17, 2008 во 8:58 pm ч.

  Еве еден мал, но многу корисен плагин за вордпрес кој го имам преведено.

  Се работи за плагин кој ги конвертира имињата на постовите, категориите и страниците во латиница за да бидат т.н. Search Engine Friendly.

  http://itreviewer.blogspot.com/2008/03/make-links-from-macedonian-to-latin.html

  Имам преведено и еден плагин за мала галерија кој ке го објавам подоцна на мојот блог.

  Поздрав


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: