Официјалните преводи за Вордпрес да ги најдете на

Официјалната страна

Листа со македонски преводи на постарите верзии на WP има направено Чомбе тука:

Јазични пакети (преводи на македонски) за WordPress

 

Advertisements

1 Response to “Преводи за Вордпрес”


  1. 1 Данчo Август 8, 2010 во 9:59 pm ч.

    дечки,
    дали само кај мене со преводите се менува само администраторскиот интерфејс, а не и корисничкиот?


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: