Контактирајте ме ако сакате да станете дел од тимот и да помогнете во развивањето на македонскиот превод, темите и додатоците за вордпрес.

ivica.micev[at]gmail.com

Advertisements

Статистика

  • 4,892 hits
Advertisements

%d bloggers like this: