Archive for the 'Македонски теми' Category

Нова секција – Македонски WP теми

Денеска се наапав па ги ставив онлајн преведените теми за Вордпрес, горе во топ менито има оддел/страница каде можете да ги видите и да ги преземете бесплатно темите кои одамна и неодамна сум ги локализирал, еве сите од заедницата ги повикувам ако имаат преведено нешто нека го стават онлајн па можеби на некого ќе му завршиме работа…

Македонски Вордпрес Теми

Advertisements

Статистика

  • 4,892 hits
Advertisements