Нова верзија на Спои/Преименувај категории

Деновиве ја поставив новата верзија на плагинот „Спои/Преименувај категории“ (Rename/Merge Categories). Верзијата е означена со бројот 0.2, а ги нуди следниве подобрувања и новини:

  • Тестирана компатибилност со WordPress 2.71
  • Македонски превод (се разбира, со можност и за други јазици)
  • Повикувањето е смесено во подизборот „Написи“
  • Поголеми и помали подобрувања во кодот, додатни пораки и контрола на вносот

Плагинот се наоѓа овде, заедно со упатството за инсталација и користење.

Advertisements

0 Responses to “Нова верзија на Спои/Преименувај категории”  1. Напиши коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: