Нова секција – Македонски WP теми

Денеска се наапав па ги ставив онлајн преведените теми за Вордпрес, горе во топ менито има оддел/страница каде можете да ги видите и да ги преземете бесплатно темите кои одамна и неодамна сум ги локализирал, еве сите од заедницата ги повикувам ако имаат преведено нешто нека го стават онлајн па можеби на некого ќе му завршиме работа…

Македонски Вордпрес Теми

Advertisements

0 Responses to “Нова секција – Македонски WP теми”  1. Напиши коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: